Vihtivet kuuluu Sympaatti -yhteistyöverkostoon

Vihtivet on itsenäinen ja kotimainen eläinklinikka ja kuuluu Sympaatti -yhteistyöverkostoon. Sympaatti on syntynyt riippumattomien yrittäjäeläinlääkäreiden halusta tarjota korkealaatuista eläinlääkintäpalvelua – sympatiaa ja empatiaa unohtamatta.

Sympaatti-klinikat palvelevat yksilöllisesti niin eläimiä kuin eläinten omistajiakin ympäri Suomen. Jokainen klinikka on omannäköisensä itsenäinen yritys. Sympaatti ei omista klinikoita vaan itsenäiset klinikat omistavat Sympaatin.

Liittymällä LemmikkiBonus -kanta-asiakkaaksi saat rahanarvoiset edut heti käyttöösi.  LemmikkiBonus-sovellus on täysin ilmainen.

LemmikkiBonus–asiakkaana tarjoamme Sinulle aina ensimmäisenä ajankohtaista tietoa lemmikkisi hyvinvointia edistävistä asioista. Kerromme esim. pentujen rokotuksista, klinikkamme ajankohtaisista asioista sekä hyvistä tarjouksista.

LemmikkiBonus toimii älypuhelimen tai tabletin sovelluksella ja on saatavana sekä Android- että Apple iOS-laitteisiin näiden sovelluskaupasta. Jos et omista sopivaa laitetta, voit liittyä myös sähköpostiosoitteella.

 

Sähköpostiosoitteella liittyminen tästä: