Lokakuussa kampanjoimme seniorilemmikkien elämänlaadun puolesta!

Lokakuussa ja marraskuussa pidetään huolta senioreista. Tällöin kiinnitämme erityistä huomiota vanhenevan lemmikin hyvään elämänlaatuun! Haluttomuus, hankaloitunut liikkuminen ja muutokset käytöksessä eivät ole normaaleja ikääntymisen merkkejä. Taustalla on usein hoidettavissa oleva ongelma terveydentilassa. Ennaltaehkäisy on kaikista tehokkainta ja kustannuksiltaan edullisinta hoitoa!

Senioritarkastus on suunnattu oireettomille yli 7-vuotiaille suuremmille (yli 40 kg) ja yli 10-vuotiaille pienemmille koirille ja kissoille noin kymmenen vuoden iästä ylöspäin.

Tarjoamme senioritarkastuksen koirille hintaan 179 euroa ja kissoille hintaan 195 euroa.

Koirien senioritarkastukset sisältävät selän tunnustelun ja nivelten taivuttelut, hampaiden, korvien ja silmien tarkastuksen, vatsan tunnustelun, sydämen ja keuhkojen kuuntelun, verinäytteen oton ja laboratoriotutkimukset (Täydellinen verenkuva, tyroksiini, kreatiniini, SDMA, urea (BUN), natrium, kloridi, kalium, fosfaatti, bilirubiini (tot.), ALAT, AFOS, GGT, ASAT, GLDH, proteiinit (tot.), globuliinit, albumiini/globuliini -suhde (kissa), glukoosi, amylaasi, lipaasi, kolesteroli, fruktosamiini, CK, LDH, kalsium, magnesium, triglyseridit, CRP.

Kissalla senioritarkastukset sisältävät verenpaineen mittauksen hoitajan suorittamana, hampaiden, korvien ja silmien tarkastuksen, vatsan ja selän tunnustelun, nivelten taivuttelut, sydämen ja keuhkojen kuuntelun, verinäytteen oton ja laboratoriotutkimukset (täydellinen verenkuva, T4, kreatiniini, SDMA, urea (BUN), natrium, kloridi, kalium, fosfaatti, bilirubiini (tot.), ALAT, AFOS, GGT, ASAT, GLDH, proteiinit (tot.), globuliinit, albumiini/globuliini -suhde (kissa), glukoosi, kolesteoksiiniroli, fruktosamiini, CK, LDH, kalsium, magnesium, triglyseridit .
Samalla kartoitetaan mahdollisten jatkotutkimusten ja -hoitojen tarve.

Mikäli lemmikkisi joudutaan rauhoittamaan verinäytteen ottoa varten, laskutetaan rauhoitustoimenpiteestä lisäksi 27 euroa + käytetyt lääkkeet.

Jos lemmikilläsi on jo selviä oireita, kerro siitä ajanvarauksen yhteydessä, sillä tarvittava aika voi olla silloin pidempi ja perussenioritarkastuksen tilalle kannattaa varata suoraan pidempi tutkimusaika. Tutkimuksen perusteella kartoitetaan mahdollisten jatkotutkimusten ja -hoitojen tarve.

Varaa aika nettiajanvarauksestamme tai soittamalla 09-2223332.