Henkilökunta

Eläinlääkärimme
(klikkaamalla saat kuvan isommaksi)

Tuija Törmä

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingissä 1992 ja sen jälkeen olen työskennellyt miltei alusta asti pelkästään pieneläinten parissa. Kiinnostukseni kohteena on erityisesti suun ja hampaiden terveys.

Erityisosaamista suu- ja hammassairauksien hoidossa olen hankkinut suorittamalla eurooppalaisen jatkokoulutusjärjestelmän ESAVS:in Dentistry I-IV kurssit vuosina 2000-2003. Ammattitaitoa olen pitänyt yllä osallistumalla säännöllisesti jatkokoulutukseen sekä kotimaassa että ulkomailla.

Vapaa aikanani harrastan ratsastusta ja koiran kanssa lenkkeilyä.

Päivi Katajavuori

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 1998 ja pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriksi vuonna 2012.

Työssäni minua kiinnostavat eniten sisätaudit, ihosairaudet ja suuontelon sairaudet. Olen mm. jatko-opiskellut pieneläinten suuontelon sairauksia ESAVS:in (European School of Advanced Veterinary Studies) Dentistry-kursseilla vuosina 1999-2002. Pidän ammattitaitoani yllä osallistumalla mahdollisimman monipuolisesti kotimaassa ja ulkomailla järjestettäviin koulutuksiin.

Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa liikuntaharrastusten parissa ja lukemalla hyviä kirjoja.

Leena Ruotsalainen-Ryökkynen

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingissä 1991. 

Vuodesta 1999 olen toiminut ainoastaan pieneläinten parissa. Vuosien myötä olen osallistunut lukuisiin jatkokoulutustilaisuuksiin, jotka ovat kattaneet monipuolisesti eri pieneläinsairauksien alueita.

Erikoisosaamisalueeni ja ertyisen kiinnostuksen kohteeni ovat pieneläinten silmäsairaudet. Silmäpotilaiden hoitamisen ja silmäleikkausten lisäksi teen Suomen Kennelliiton alaisia ns. virallisia silmätarkastuksia. Olen suorittanut pohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkärin tutkinnon, ja suorittanut muun siihen liittyvän koulutuksen lisäksi eurooppalaisenESAVS:i oftalmologia koulutusjaksot. Osallistun säännöllisesti silmätarkastuseläinlääkäreille järjestettävään täydennyskoulutukseen sekä oftalmologian kongresseihin (mm. Nordic Eye Meeting).

Toinen erityisen kiinnostuksen kohteeni on ensi- ja tehohoito. Tältä alueelta olen vuosien myötä hankkinut lisätietoja ja -taitoja sekä kotimaisilla kursseilla, että ESAVSi Emergency and Critical Care-koulutusjaksoilla Sveitsissä.

Tetti Joutsen

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingissä 2001. Työskentelen pieneläinten parissa.

Erityisosaamista minulla on etenkin ortopediassa. Olen osallistunut useisiin ortopedisiin jatkokoulutuksiin sekä Suomessa että ulkomailla.
Viimeisimpänä olen suorittanut 2-vuotiseen eurooppalaiseen Small Animal Surgery GPCERT (SAS)-koulutuksen.

Noora Pylkkänen

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi keväällä 2019 ja sen jälkeen työskennellyt pieneläinpraktiikan parissa kunnallisella ja yksityisellä puolella. Minua kiinnostavat erityisesti sisätaudit ja eksoottiset eläimet kuten pikkujyrsijät, kanit ja marsut.

Osallistun aktiivisesti jatkokoulutuksiin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Vapaa-ajallani harrastan pyreneittenpaimenkoirani kanssa monipuolisesti muun muassa agilityä, paimennusta ja tokoa.

Noora aloitti vuoden mittaisen opintovapaan 1.1.2021 ja jatkokouluttautuu Yliopistollisessa eläinsairaalassa.

 

 

Liisa Joosela

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensisaatiksi 2011 Helsingissä.

Olen erityisen kiinnostunut kissojen sekä koirien sisätaudeista ja ihosairauksista.

Osallistun aktiivisesti jatkokoulutuksiin sekä kotimaassa että ulkomailla.

 

 

 

 

 

Salla Kyllönen

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensisaatiksi 2021 Helsingissä. Teen Vihtivetin toimipisteen lisäksi töitä, myös muissa pääkaupunkiseudun Omaeläinklinikoissa.

Lempipotilaitani ovat kissat ja koirat. Olen erityisen kiinnostunut akuuttipotilaista.


Hoitajat
(klikkaamalla saat kuvan isommaksi)


Laura Vahtera
klinikkamanageri


Kirsi Lagström
klinikkaeläinhoitaja


Mirkka Gerasik
klinikkaeläinhoitaja


Taru Nousiainen
klinikkaeläinhoitaja


Janda Käyhkö
klinikkaeläinhoitaja


Noora Haikarainen
pieneläinhoitaja


Inka Peitsi
klinikkaeläinhoitaja


Eve Törmänen
pieneläinhoitaja