Henkilökunta

Eläinlääkärimme
(klikkaamalla saat kuvan isommaksi)

Tuija Törmä

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingissä 1992 ja sen jälkeen olen työskennellyt miltei alusta asti pelkästään pieneläinten parissa. Kiinnostukseni kohteena on erityisesti suun ja hampaiden terveys.

Erityisosaamista suu- ja hammassairauksien hoidossa olen hankkinut suorittamalla eurooppalaisen jatkokoulutusjärjestelmän ESAVS:in Dentistry I-IV kurssit vuosina 2000-2003. Ammattitaitoa olen pitänyt yllä osallistumalla säännöllisesti jatkokoulutukseen sekä kotimaassa että ulkomailla.

Vapaa aikanani harrastan ratsastusta ja koiran kanssa lenkkeilyä.

Päivi Katajavuori

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta vuonna 1998 ja pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriksi vuonna 2012.

Työssäni minua kiinnostavat eniten sisätaudit, ihosairaudet ja suuontelon sairaudet. Olen mm. jatko-opiskellut pieneläinten suuontelon sairauksia ESAVS:in (European School of Advanced Veterinary Studies) Dentistry-kursseilla vuosina 1999-2002. Pidän ammattitaitoani yllä osallistumalla mahdollisimman monipuolisesti kotimaassa ja ulkomailla järjestettäviin koulutuksiin.

Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa liikuntaharrastusten parissa ja lukemalla hyviä kirjoja.

Tetti Joutsen

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingissä 2001. Työskentelen pieneläinten parissa.

Erityisosaamista minulla on etenkin ortopediassa. Olen osallistunut useisiin ortopedisiin jatkokoulutuksiin sekä Suomessa että ulkomailla.
Viimeisimpänä olen suorittanut 2-vuotiseen eurooppalaiseen Small Animal Surgery GPCERT (SAS)-koulutuksen.

Leena Ruotsalainen-Ryökkynen

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingissä 1991. 

Vuodesta 1999 olen toiminut ainoastaan pieneläinten parissa. Vuosien myötä olen osallistunut lukuisiin jatkokoulutustilaisuuksiin, jotka ovat kattaneet monipuolisesti eri pieneläinsairauksien alueita.

Erikoisosaamisalueeni ja ertyisen kiinnostuksen kohteeni ovat pieneläinten silmäsairaudet. Silmäpotilaiden hoitamisen ja silmäleikkausten lisäksi teen Suomen Kennelliiton alaisia ns. virallisia silmätarkastuksia. Olen suorittanut pohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkärin tutkinnon, ja suorittanut muun siihen liittyvän koulutuksen lisäksi eurooppalaisenESAVS:i oftalmologia koulutusjaksot. Osallistun säännöllisesti silmätarkastuseläinlääkäreille järjestettävään täydennyskoulutukseen sekä oftalmologian kongresseihin (mm. Nordic Eye Meeting).

Toinen erityisen kiinnostuksen kohteeni on ensi- ja tehohoito. Tältä alueelta olen vuosien myötä hankkinut lisätietoja ja -taitoja sekä kotimaisilla kursseilla, että ESAVSi Emergency and Critical Care-koulutusjaksoilla Sveitsissä.

Noora Pylkkänen

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi keväällä 2019 ja sen jälkeen työskennellyt pieneläinpraktiikan parissa kunnallisella ja yksityisellä puolella. Minua kiinnostavat erityisesti sisätaudit ja eksoottiset eläimet kuten pikkujyrsijät, kanit ja marsut.

Osallistun aktiivisesti jatkokoulutuksiin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Vapaa-ajallani harrastan pyreneittenpaimenkoirani kanssa monipuolisesti muun muassa agilityä, paimennusta ja tokoa.


Hoitajat
(klikkaamalla saat kuvan isommaksi)


Laura Vahtera
klinikkamanageri


Tuuli Brotherus klinikkaeläinhoitaja


Kirsi Lagström
klinikkaeläinhoitaja


Mirkka Gerasik
klinikkaeläinhoitaja


Noora Haikarainen
pieneläinhoitaja


Janda Käyhkö
eläintenhoitaja