MAKSAMINEN KLINIKALLA

Hoitotoimenpiteet ja ostokset maksetaan aina käynnin yhteydessä.
Meillä voit maksaa käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla (Amex ja Diners eivät valitettavasti käy meillä).

RAHOITUS JA OSAMAKSU

Resurs Bankin rahoituksella lasku tulee ostokuukautta seuraavan kuukautena

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen valmiiksi netissä tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella.

Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 pv maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta, tai valita joustavan osamaksun (3, 12, 24, 48 tai 72 kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Jos haluat tehdä lisäostoksia tilillä, onnistuu se ilman erillistä uutta hakemusta.

Saat luottopäätöksen heti

Luottohakemus käsitellään heti myös arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen klinikalla on helppoa ja nopeaa. Joustoluotto myönnetään Suomessa vakituisesti asuville 20-75–vuotiaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Joustoluottoa hakiessasi sinun on todistettava henkilöllisyytesi.

Klinikkamme vastaanotolla saatavilla myös Collector-rahoitus

Collector Payments Finlandin rahoituspalvelut saat asiakaspalvelustamme. Luotonhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus sekä luottoasiat kunnossa. Collector-rahoituksella saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Rahoitus haetaan klinikalla käynnin maksamisen yhteydessä, otathan mukaan virallisen henkilöllisyystodistuksen. Lasku tulee kotiosoitteeseen tai sähköpostiin. Halutessaan asiakas voi tehdä laskun saatuaan erämaksusopimuksen Collectorin kanssa. Collector lisää laskuun 5 € käsittelykulut.